Bounty


Bounty is een kinderfilm over een geadopteerde jongen die op zoek is naar zijn vader. Guus Pengel heeft script samen geschreven met regisseur Finbarr Wilbrink. De film is uitgezonden op Nederland 3 en won prijzen op festivals in Italie, Malta en werd ook geselecteerd voor festivals in de Verenigde Staten, Trinidad en Nederland


Chatney.nl


Chatney.nl is een informatief jongeren programma, gemaakt voor de Organisatie Hindoe Media (OHM). Guus Pengel bedacht en schreef  liedjes en sketches voor dit populaire programma.

Sing Song


Sing Song is een muzikale speelfilm over Jasmine (Georgiefa Boomdijk), die haar moeder gaat zoeken in Suriname. Met muziek van Glen Faria en Kenny B.

Raymann is laat


Raymann is laat is een succesvolle late-night show die draait om de persoon Jörgen Raymann en zijn alter ego Tante Es. Guus Pengel heeft voor deze show stand-up grappen geschreven.

Tuintje in mijn hart


Speelfilm (romantische comedy) over een man (Leo Alkemade) die voor het eerst na jaren voor kerst terug gaat naar Suriname om zijn familie terug te vinden.Met 217.363 bezoekers enbij2miljoen recette kreeg de filmdestatus van Gouden film.

Script: Lars Boom, tekstbewerking: Guus Pengel

Desperate houseguys


Gemaakt voor de pilot van het sketchprogramma Comedy at work.