Jörgen en Guus werken al samen sinds hun studententijd in Rotterdam. Op professioneel niveau werken ze vanaf de zevende one-man-show van Jörgen samen. Het gaat zowel om script- als liedtekst bijdragen.In Holland staat mijn huis


In hoeverre moeten zich aanpassen aan de Nederlandse 'middelvinger' maatschappij met haar assertiviteit en onverdraagzaamheid? Spitsvondige observaties worden afgewisseld met leuke swingende liedjes - vaak nieuwe teksten op melodieën van Nederlandse volksliedjes - als Het Strand Van Terschelling, de Hollandse Evergreen Rap en In Holland Staat Een Huis.  Regie: Felix de Rooy. 


13866, te gek om los te lopen


Wat doet een accountant met hoogtevrees op de richel van een hoog gebouw? Is hij manisch-depressief? Heeft hij een bipolaire stoornis? Of alle twee? Zal hij zijn kinderen ooit nog zien en waarom is de ideale vrouw opblaasbaar? Regie: Felix de Rooy.

Omburgeringscursus


Onderdeel van de one-man-show In Holland staat mijn huis van Jörgen Raymann


Familyman


Het enige dat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet Jörgen Raymann als geen ander.  Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. Regie: Maarten van Hinte.


Familyman


Een korte impressie van de theatershow van Jörgen Raymann