De samenwerking met Narsingh Balwantsingh begon bij het televisieprogramma Chatney.nl. Samen ontwikkelden zij met regisseur Mike Ho de eerste en tweede theatershows van Narsingh. Het liedje Morjon werd een internethype.Trots op Rotiland


Wat moet een hindoestaan als hij geen arts of advocaat wil worden? Of zanger van het levenslied? Narsingh’s zoektocht door het leven is zeker niet de makkelijkste, maar wel de leukste. Narsingh leidt je daarbij langs Roti en Bollywood, Cricket en Goeroes, Suriname en India, Hindoe en Landbouw, Prem en Gandhi. Wat overeind blijft is de trots op Rotiland. 


Smatjes en Matties


Het nieuwe cabaretprogramma van Narsingh gaat in première, na zijn succesvolle debuut Trots op Rotiland. Iedereen heeft 1.063 vrienden op Facebook. In het echte leven kun je je 'matties' op één hand tellen. Want echte vriendschap gaat verder dan 'Vind ik leuk' en 'Reageren'. Vriendschap gaat om de rollen die je bereid bent met elkaar te spelen: ik praat, jij luistert, ik trakteer, jij bent de Bob, ik maak rommel, jij ruimt het op.